Zwembad berichten april 2014

Zwembadberichten

Voorafgaand aan het zwemseizoen zijn wij druk bezig geweest om het zwembad en zijn omgeving nog aantrekkelijker te maken. De boom (met kans op eiken processierupsen) is gekapt, de struiken zijn vervangen voor gras, er is een nieuwe schutting gemaakt en de bodem van het zwembad is opnieuw gecoat. We hopen dat dit het zwemplezier nog verder zal vergroten.
Tevens hebben we met behulp van een grote financiële bijdrage van de Rabobank nieuwe tafels en stoelen kunnen kopen. Dit nieuwe meubilair zullen we tijdens de opening in gebruik gaan nemen.

OPENING
Op zondag 27 april is het zwembad voor het eerst open van 13:30 tot 17.00 uur. Er zal flessenpost bezorgd worden. Ben je ook zo benieuwd wat er in zal staan? Komt dan allen. Er is ook een leuk cadeautje te winnen.  En ben jij diegene die in 2014 als eerste in het zwembad springt, dan maken we van jou een foto . Deze zetten we dan graag op onze site.

VOORVERKOOP ABONNEMENTEN
De voorverkoop van de abonnementen is op
woensdag 23 april vanaf 8.20 tot 09.00 uur op de basisschool

De prijzen in de voorverkoop blijven gelijk aan afgelopen jaren:
1 x abonnement         17,50 euro
2 x       ,,                      30,00  ,,
3 x       ,,                      40,00  ,,
4 x       ,,                      50,00  ,,
5 x       ,,                      60,00  ,,
6 x       ,,                      70,00  ,, 

Betalen via de bank.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat de abonnementen vooruit via de bank betaald worden. Als wij het geld op tijd binnen hebben liggen de abonnementen op 23 april voor je klaar. Cash betalen mag natuurlijk ook, maar meestal moet je dan langer wachten.
Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken, onder vermelding van het aantal abonnementen en de namen van degene voor wie het abonnement bestemd is,  op het IBAN rekeningnummer NL80RABO0146236688 t.n.v. Stichting Zwembad Lettele. 

Via de bank betaalde abonnementen kun je ook nog afhalen bij het zwembad tijdens de normale openingstijden.
Vanaf zondag 27 april zijn alle abonnementen 17,50 euro per stuk, dus aanzienlijk duurder dan in de voorverkoop.
De prijzen van de 12 baden kaarten (€ 20) en een los entreekaartje (€ 2.50) blijven ook gelijk. Er is entree verschuldigd voor iedereen vanaf drie jaar oud. Ook als je alleen als begeleider mee gaat.  

ZWEMLESSEN

We zijn druk bezig de indeling van de zwemlessen in orde te maken. De 1e zwemles is op zondag 27 april. Binnenkort ontvangt iedereen die zich heeft opgegeven meer informatie per mail.
Opgeven kan nog steeds via de site, de mail of via briefjes die onder andere in het halletje op school hangen. 

 TRIMZWEMMEN

Ook dit seizoen worden er door Wilma Emaus weer trimzwemlessen gegeven. Deze vorm van watergymnastiek is voor  jong en oud zeer geschikt. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Het is ook mogelijk om een keer op proef mee te doen. Kom dan gewoon naar het zwembad op woensdagmorgen om 8.30
uur.
De lessen zijn op woensdagmorgen van 8.30-9.00 uur buiten de grote vakantie om. De 1e les zal zijn op woensdag 30 april (in voorjaarsvakantie). In totaal gaat het om 12 lessen.
Voor dit seizoen kun je weer een trimzwemabonnement kopen voor 30 euro.
Onze voorkeur gaat er naar uit dat het trimzwemabonnement vooraf via de bank betaald wordt (net als bij de zwemabonnementen, zie hierboven) onder vermelding van naam voor wie het abonnement bestemd is. De kaarten kunnen worden afgehaald of eventueel gekocht worden tijdens de voorverkoop op 23 april op de basisschool. Niet afgehaalde kaarten worden uitgedeeld door Wilma Emaus tijdens de eerste les. Als je niet in de gelegenheid bent geweest kun je ook rechtstreeks via Elles Klein Koerkamp een trimzwemabonnement kopen. 

UITLEG VOOR NIEUWE VRIJWILLIGERS

Voor de opening op zondag 27 april willen we alle nieuwe vrijwilligers uitnodigen om 13.00 uur bij het zwembad. Het bestuur is dan aanwezig om tekst en uitleg te geven over de taken die bij het toezicht houden horen. Nadien is er natuurlijk gelegenheid om meteen zelf een duik te nemen .
De vrijwilligers zullen hierover nog een mail ontvangen. 

OPENINGSTIJDEN MEIVAKANTIE

In de meivakantie (27/4 t/m 5/5) is het zwembad alleen ‘s middags 13.30 tot 17:00 uur geopend bij goed weer. Wanneer het erg koud is en/of regent blijft het zwembad dicht. Na de meivakantie gaan de reguliere openingstijden weer in. 

SITE EN MAIL

Voor overige informatie kun je terecht op onze site. We proberen deze up to date te houden. Als jullie toch informatie missen, horen we dat graag. Kijk dus op www.zwembadlettele.nl
Tevens kun je ons mailen: lettele.zwembad@gmail.com

Veel zwemplezier allemaal en we hopen op veel zon en warme dagen!

 Bestuur zwembad