Aanstaande zaterdag (02-05) Feestelijke Opening

Aanstaande zaterdag (02-05) Feestelijke Opening

Aanstaande zaterdag (2 mei) is het weer zover: Het zwemseizoen gaat van start.

De afgelopen tijd hebben bestuur, beheerders en vrijwilligers zich ingezet om het zwembad weer aan kant te maken voor het nieuwe seizoen. Wij zijn er helemaal klaar voor en willen daarom graag iedereen uit Lettele en omgeving uitnodigen voor de feestelijke opening.

Zaterdag 2 mei om 13.30 uur gaat het Zwembad open. Om de feestvreugde te verhogen zal er entertainment aanwezig zijn voor de kinderen. Ook is er voor alle kinderen iets lekkers. Voor de volwassenen wordt er voor koffie of thee gezorgd. En niet te vergeten: Er kan natuurlijk ook gezwommen worden in ons verwarmde Zwembad!

We hopen op een gezellige middag met iedereen die weer veel zin heeft in het nieuwe zwemseizoen.

Tot ziens in het Zwembad Lettele!