Zwembadberichten april 2015

Zwembadberichten april

 

Al leek het de afgelopen weken wel herfst, toch gaat over enkele weken het zwembad alweer open. Er is door vele vrijwilligers weer druk geklust (ontzettend bedankt!!) en de aanmeldingen voor de zwemlessen stromen gelukkig binnen.

We hebben er weer zin in en hopen iedereen te verwelkomen tijdens de opening op zaterdag 2 mei. Vanaf 13.30 uur is iedereen weer van harte welkom in het heerlijk verwarmde zwembad. We hebben iemand uitgenodigd die het komt opvrolijken, dus we hopen op een grote opkomst.


ZWEMLES 

Geef je kind op om dit jaar (weer) deel te nemen aan onze zwemlessen.  Via het inschrijfformulier op deze site kun je je kind(eren) opgeven voor de zwemles voor diploma A, B of C of zwemvaardigheid 1 en 2. Je krijgt dan automatisch een bevestiging van je aanmelding. Tevens hangen op de basisschool in Lettele en Okkenbroek briefjes die ingeleverd mogen worden bij Ursela Zandbelt (Henk Obdeijnstraat 6).

Om deel te mogen nemen aan de zwemlessen, moet je kind voor 1 oktober 2015 vijf jaar zijn.

 

De zwemlessen starten in week 18, in de meivakantie en daarna vinden ze in principe op zondagochtend en op woensdagmiddag plaats. In de zomervakantie wordt er op meerdere dagen per week gelest. Deze lessen worden ook dit jaar weer gegeven door onze ervaren instructrice Wilma Emaus.

 

De zwemlessen starten in Lettele en gaan verder (als je kind toe is aan het diepe) in Loo-Bathmen. Daar zullen te zijner tijd ook de examens plaatsvinden.

 

De prijs voor een half uur zwemles is 4 euro.

Je krijgt nader bericht van ons over betaling en dergelijke als je je kind(eren) opgegeven hebt.

 

SPETTERLES 

Voor de kinderen die op 1 oktober 2015 nog geen 5 jaar zijn (wel 4 jaar), worden er in de loop van het seizoen weer enkele spetterlessen gegeven. Data zullen nog volgen. Het doel is om met deze kinderen alvast een begin te maken met hen watervrij krijgen en ze een beetje te laten wennen aan zwemles. Ook hen kun je alvast opgeven via het opgavenstrookje of via het inschrijfformulier op deze site.

 

ABONNEMENTEN ZWEMBAD EN TRIMZWEMMEN

 

Zwembadabonnement 

De prijzen in de voorverkoop blijven gelijk aan afgelopen jaren:

1 x abonnement         17,50 euro

2 x       ,,                      30,00  ”

3 x       ,,                      40,00  ,,

4 x       ,,                      50,00  ,,

5 x       ,,                      60,00  ,,

6 x       ,,                      70,00  ,,

 

Vanaf zondag 3 mei kost elk abonnement 17.50 euro.

 

De prijzen van de 12 baden kaarten (20 euro) en een los entreekaartje (2.50 euro) blijven ook gelijk. Er is entree verschuldigd voor iedereen vanaf drie jaar oud. Ook als je alleen als begeleider mee gaat.

 

Trimzwemabonnement 

Ook dit seizoen worden er door Wilma Emaus op woensdagmorgen van 8.30 uur tot 9.00 uur weer trimzwemlessen gegeven. Deze vorm van watergymnastiek is voor  jong en oud zeer geschikt. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Het is ook mogelijk om een keer op proef mee te doen. Kom dan gewoon naar het zwembad op woensdagmorgen om 8.30 uur.

 

De data van 2015:

Mei                  6/13/20/27

Juni                 3/10/17/24

Juli                  1

Augustus:        19/26

September      2

Kosten voor een abonnement: wederom 30 euro.

 

Betalen via de bank

Onze voorkeur gaat er naar uit dat de zwemabonnementen en/of de trimzwemabonnementen vooruit via de bank betaald worden. Het verschuldigde bedrag kan overgemaakt worden, onder vermelding van het aantal abonnementen en de namen van degene voor wie het abonnement bestemd is, op het IBAN rekeningnummer NL80RABO0146236688 t.n.v. Stichting Zwembad Lettele.

 

Betalen contant tijdens voorverkoop

De voorverkoop (en uitdelen van de per bank betaalde abonnementen) zal dit jaar zijn op woensdag 29 april van 12.00 uur tot 13.00 uur op de basisschool. Dus niet voor schooltijd dit jaar!

Niet afgehaalde zwemabonnementen kunnen tijdens de opening gehaald worden of worden in het kistje gelegd. De niet afgehaalde trimzwemabonnementen worden door Wilma uitgedeeld tijdens de trimzwemlessen.

 

 

HERHALINGSLESSEN LEH/EHBO

Willen de vrijwilligers in de agenda controleren of de data van de  herhalingslessen er in staan?  Dit voorjaar zijn ze op maandagavond 20 april, woensdagmorgen 22 april en donderdagavond 23 april. Kijk even in de herinneringsmail van 7 april  2015, wanneer je ingepland staat. De avonden beginnen om 19.30 uur en de ochtend om 8.45 uur. Alles is weer bij de Koerkamp en de koffie is gratis!

 

HART VOOR SALLAND 

Op dinsdag 14 april horen we of we via de actie Hart voor Salland geld mogen ontvangen voor de aanschaf van nieuwe speelattributen. Degenen die op ons gestemd hebben, willen we hiervoor alvast hartelijk bedanken.

OPENINGSTIJDEN MEIVAKANTIE 

In de meivakantie (2- 17 mei) is het zwembad alleen ‘s middags van 13.30 tot 17:00 uur geopend. Op moederdag (10/5) en op hemelvaartsdag (17/5) is het bad in principe gesloten, mits een vrijwilliger deze wil openen. Na de meivakantie gaan de reguliere openingstijden weer in.

 

Tot zover de zwembadberichten van april. Alvast veel zwemplezier allemaal en we hopen op veel zon en warme dagen!