Zwembadberichten maart 2016

Het laatste zwembadnieuws
van maart 2016:

 

HART VOOR SALLAND

 

Er mag weer gestemd worden voor de actie ‘Hart voor Salland’ van de Rabobank. Ook het zwembad doet mee; zie het bericht ‘Hart voor Salland 2016‘ voor meer informatie. Stemmen kan nog tot 21 maart!

 

OPENING ZWEMSEIZOEN 2016

 

Het lijkt nog ver weg, maar over ruim 1 maand (!!) gaat het zwembad alweer open, achter de schermen zijn we dus al weer druk bezig met de voorbereidingen.

Dit jaar zal de opening zijn op zaterdag 23 april. Vanaf 13.30 uur is iedereen weer van harte welkom in het heerlijk verwarmde bad. Er zal weer een leuke activiteit georganiseerd worden.

 

KLUS OCHTENDEN

 

Op goede vrijdag 25/3 (ochtend en/of middag) en de zaterdagochtenden 26/3, 2/4, 9/4 en 16/4 (zie ook de pagina Agendazullen er onder leiding van Bram weer onderhoudsklussen verricht worden rondom het zwembad. We hopen dat er vele handen zullen zijn om ons te helpen. Het gaat niet alleen om zware taken, maar ook om lichtere werkzaamheden.

De vrijwilligers hebben onlangs een mail hierover ontvangen, maar iedereen die het zwembad een warm hart toedraagt is welkom. We beginnen om 8.30 en eindigen om 12.00 uur. Graag opgeven bij Bram Ehren (550100)

 

OPGAVE ZWEMLES

 

Opgeven voor de zwemlessen kan nu al. Elders op de website vindt u meer info over de voordelen van het volgen van zwemlessen in Lettele en later in Loo. Zie hiervoor de pagina ‘Zwemles‘.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Heerlijk in de buitenlucht,
  • Een zeer ervaren zwemjuf,
  • Lekker dichtbij,
  • De kosten zijn laag. 4 euro voor een half uur les,
  • (bijna) buiten het reguliere sportseizoen om. Dus geen volle agenda’s,
  • En het is nog gezellig ook voor ouder(s) en kind.

 

U kunt ook terecht bij Ursela voor meer info.

 

ABONNEMENTEN BESTELLEN

 

Het is al mogelijk om abonnementen te bestellen. De voorverkoop (en uitgifte van per bank betaalde abonnementen) zal  dit jaar zijn op woensdag 20 april van 12.00 – 13.00 uur op de basisschool.

 

Zwembadabonnementen

De prijzen in de voorverkoop blijven gelijk aan afgelopen jaren:

1 x abonnement         17,50 euro      4x abonnement 50 euro

2 x       ,,                      30,00  ”           5 x abonnement 60 euro

3 x       ,,                      40,00  ,,           6 x abonnement 70 euro enz.

 

 

Trimzwemabonnement

Ook dit seizoen worden er door Wilma Emaus weer trimzwemlessen gegeven. Jong en oud, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Het is ook mogelijk om een keer een proefles te volgen. Kom dan gewoon naar het zwembad

op woensdagmorgen om 8.30 uur (i.p niet in vakantie)

Kosten voor een abonnement (13x): wederom 30 euro.

Betalen via de bank

Onze voorkeur gaat er naar uit dat de abonnementen vooruit via de bank betaald worden Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken, onder vermelding van:

  • het aantal abonnementen
  • de namen voor wie het abonnement bestemd is

op het IBAN rekeningnummer:

NL 80 RABO 0146236688 t.n.v. Stichting Zwembad Lettele

 

Tevens willen we graag een telefoonnummer waarop contactpersonen te bereiken zijn bij calamiteiten.

 

INFO VOOR VRIJWILLIGERS

 

Vakantieplanning doorgeven

Alle vrijwilligers hebben een mail ontvangen met de vraag of ze de vakantie voor zondag 13 maart 2016 willen doorgeven aan ons. Als je per abuis geen mail hebt ontvangen of dit nog bent vergeten,  dan graag een berichtje naar lettele.zwembad@gmail.com

 

Nieuwe vrijwilligers

Ben je in het bezit van een BHV, EHBO of diploma verpleegkunde, dan zijn we op zoek naar jou! Je kunt ons heel blij maken als je aankomend seizoen enkele keren toezicht wilt houden. Als je dat niet hebt, maar ook graag wil dat de kinderen in Lettele moeten kunnen blijven zwemmen, geef je ook dan toch op bij een van ons. Mogelijk dat volgend jaar een nieuwe verkorte cursus levensreddend handelen gegeven gaat worden. Deze verkorte cursus is ook altijd nuttig voor thuis.

 

Herhalingslessen LEH/EHBO

Vrijwilligers, willen jullie in de agenda controleren of de data van de  herhalingslessen er in staan?  Dit voorjaar zijn ze op maandagavond 11 april, woensdagmorgen 13 april en donderdagavond 14 april (Zie ook de Agenda). Wederom bij de Koerkamp.

 

 

 

We hopen weer op een zonnig en gezellig zwemseizoen!

 

Een spetterende groet,
Bestuur zwembad:
Ursela Zandbelt, Bram Ehren, Geeske Tel, Marjolein de Jong, Frederik Somsen en Jacqueline Obdeijn