Welkom in 2017

Welkom in 2017

Hoewel het buiten nog koud winterweer is zijn we bij het Zwembad weer begonnen met de voorbereidingen voor seizoen 2017. Achter de schermen wordt er al hard nagedacht over de planning van EHBO lessen, schoonmaken, abonnementen, zwemlessen en natuurlijk de opening. Deze vindt in 2017 plaats op zaterdag 6 mei. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in het vernieuwde Zwembad. Want deze winter is er door vele handen keihard gewerkt aan een spiksplinternieuwe entree. Door deze nieuwe entree wordt het overzicht over het gehele Zwembad voor de toezichthouders en dus de veiligheid van het Zwembad vergroot. Met de nieuwe entree komt er ook een nieuw stuk overkapping waardoor er meer ruimte ontstaat om beschut te zitten bij minder goed weer. Wij zijn erg trots op ons ‘nieuwe Zwembad’ en hopen dat jullie het tijdens de opening allemaal komen bewonderen.

Om alvast een idee te krijgen van wat er dit jaar in en om het Zwembad gaat gebeuren kijk in de agenda.

In 2017 heten wij ook enkele nieuwe bestuursleden welkom. Annelies Obdeijn heeft zich eind seizoen 2016 bij ons aangesloten en Peter Groot Koerkamp treedt met ingang van januari aan. Zij zullen in de loop van het jaar de taken van Jacqueline Obdeijn en Bram Ehren, die na seizoen 2017 aftreden, gaan overnemen.

Naast dit Zwembadnieuws willen wij jullie erop wijzen dat er nu al abonnementen besteld kunnen worden voor 2017. Kijk op: http://www.zwembadlettele.nl/tarieven-abonnementen/

Ook voor de zwem- en Spetterlessen kan er worden aangemeld. Kijk op: http://www.zwembadlettele.nl/zwemles/ voor meer informatie of ga direct naar het aanmeldformulier.

Tot slot nog één mededeling. Hart voor Salland komt er weer aan. In maart 2017 mogen de leden van Rabobank Salland stemmen op hun favoriete doelen. Het Zwembad doet ook in 2017 weer mee. Wij houden jullie de komende tijd op de hoogte.