Maart 2017 – Hart voor Salland

Afbeeldingsresultaat voor hart voor salland

De actie Hart voor Salland komt er weer aan! Van 10 tot en met 20 maart kunnen de leden van Rabobank Salland hun stemmen uitbrengen. Het Zwembad doet ook mee, dus stem op ons!

Ons doel is het ophalen van een bedrag voor de aanschaf van nieuwe parasols en parasolvoeten. We willen graag zorgen dat ook in seizoen 2017 onze toezichthouders en bezoekers uit de zon kunnen zitten. Daarnaast kunnen we met de herinrichting van het Spil terrein en onze eigen nieuwe entree natuurlijk niet achterblijven in de aankleding van ons Zwembad. Nieuwe parasols passen hierbij. Iedere stem die we binnenhalen betekent meer geld voor het Zwembad. We hopen dan ook weer veel stemmen te mogen ontvangen.

 

Afbeeldingsresultaat voor zwemmenNaast de actie Hart voor Salland zijn we bij het Zwembad druk, druk, druk met de voorbereidingen voor de opening. Zaterdag 6 mei is het zover.
In april volgt meer info over de opening.

In voorbereiding op het zwemseizoen zullen er een nog een aantal lessen LEH plaatsvinden. De vrijwilligers krijgen hier binnenkort meer informatie over.

Jullie kunnen je ook alvast voorbereiden op het nieuwe seizoen door alvast abonnementen te bestellen, of je in te schrijven voor zwem- of Spetterles!