Nog minder dan 4 weken te gaan….

… En dan is het weer zover: Het Zwembad gaat open! En wel op zaterdag 6 mei, om 13.30 uur. We hopen dat iedereen uit Lettele en omgeving langskomt. Niet alleen om het zwemseizoen 2017 met ons feestelijk te openen, maar ook om de nieuwe entree te bewonderen. Het is ontzettend mooi geworden en wij zijn er als bestuur ontzettend trots op. We hadden dit uiteraard niet kunnen doen zonder hulp en daarom willen we iedereen die hier op wat voor manier dan ook aan heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken!

Voordat het zwemseizoen op 6 mei van start gaat zijn er nog een paar dingen die we graag onder uw/jullie aandacht willen brengen:

Abonnementen

Net als in voorgaande jaren kunnen de abonnementen al vooraf besteld worden door het juiste bedrag over te maken op de rekening van het Zwembad: NL 80 RABO 0146236688 t.n.v. Stichting Zwembad Lettele.

Hierbij vernemen we graag: het aantal te bestellen abonnementen en de namen van de personen voor wie de abonnementen bestemd zijn. Ook willen we graag een telefoonnummer van iemand in het gezin voor eventuele calamiteiten.

Bij afname van 2 of meer abonnementen geldt in de voorverkoop een korting.

De bestelde abonnementen kunnen worden afgehaald op woensdag 3 mei van 12.00 tot 13.00 uur op het plein van de basisschool.

Dit geldt ook voor trimzwemabonnementen. Deze zijn wederom €30,- voor 13x.

Kijk voor meer info op:http://www.zwembadlettele.nl/tarieven-abonnementen/

Zwemles

Vanaf mei zullen er ook weer zwemlessen gegeven worden in Lettele (en Loo voor de kinderen die verder zijn). De lessen kosten net als vorig jaar €4,- per half uur en zijn bestemd voor kinderen die minimaal op 1 oktober 2017 vijf jaar zijn. De lessen worden weer verzorgd door zweminstructrice Wilma die dit al 24 jaar doet in Lettele.

Voor de kinderen die op 1 oktober 2017 nog geen vijf jaar zijn, maar wel vier jaar, worden er in de loop van het seizoen Spetterlessen aangeboden. Deze lessen zijn bedoeld om de kinderen op speelse wijze te laten wennen aan het water en aan de lesvorm.

U kunt uw kind nu al opgeven door middel van het formulier op de website.

Kijk voor meer info op: http://www.zwembadlettele.nl/zwemles/
Of stuur een mail naar: lettele.zwembad@gmail.com

EHBO

Voor de nieuwe vrijwilligers is er op maandag 10 of woensdag 12 april een lesavond in de Spil. Deze start om 19.30 uur. De betreffende vrijwilligers hebben via de mail te horen gekregen op welke avond ze zijn ingedeeld.

Op zaterdag 6 mei is er in de ochtend, voorafgaand aan de opening een les bij het Zwembad. Tijdens deze les zal er onder andere geoefend worden met het uit het water halen van slachtoffers. Deze les is bedoeld voor alle vrijwilligers en duurt ongeveer een uur. Je hebt via de mail bericht gekregen op welk tijdstip je bent ingedeeld.

Poolparty’s

Na de succesvolle Poolparty’s van vorig jaar hebben wij besloten deze dit jaar te herhalen. Naast de feestelijke opening staan de volgende feestjes alweer gepland dus zet ze vast in je agenda:

  • Zaterdag 3 juni
  • Zaterdag 1 juli
  • Zaterdag 29 juli
  • Zaterdag 2 september

 

Wij hebben er weer veel zin. We hopen jullie allemaal ook. Tot ziens in het Zwembad!