We zijn los!

Zaterdag 6 mei was het zover… Het zwemseizoen en de nieuwe entree werden geopend. Het was heerlijk weer en heel gezellig. Met de speeltoestellen en een lekker muziekje erbij was het een echt feestje.

Dankzij de Hart voor Salland actie hadden we niet alleen een nieuwe entree, maar ook prachtige nieuwe parasols en parasolvoeten. Iedereen die op ons had gestemd: Dankjewel!

Als eerste hebben we iedereen bedankt die de verbouwing heeft mogelijk gemaakt. Dankzij jullie hebben we nu een prachtige nieuwe entree en ruimte voor de toezichthouders. Super gedaan en ontzettend bedankt!

Daarna werden de gewonnen abonnementen uitgereikt van de prijsvraag in oktober. Ina Zandbelt en Annemiek Vree Egberts-Lorkeers waren de gelukkige winnaars van 2 abonnementen.

Na deze officiële mededelingen konden we overgaan tot de feestelijke opening. Lettelenaar van het jaar René Oosterwijk onthulde het nieuwe sponsorbord. Daarna was het de bedoeling om het hek van de nieuwe entree te openen, maar de sleutel was weg… De sleutelbos bleek bij het schoonmaken in het Zwembad gevallen te zijn en de sleutels lagen door het hele bad! Of de kinderen ze even wilden zoeken?

Dat hoefden we geen twee keer te vragen. Enthousiast plonsden alle kinderen in het bad om te zoeken naar de sleutel. Na een aantal goed pogingen kwam uiteindelijk Isa de Winter met de juiste sleutel uit het bad. Als dank voor het terugvinden van onze sleutel kreeg zij van ons een cadeautje.

Hierna kon het hele feest echt losbarsten. De kinderen en hun ouders hebben de hele middag genoten van het heerlijke weer en het Zwembad. Naast de speeltoestellen en de muziek kwam clown Frans Holleboom zijn kunsten met ballonnen vertonen. Ook was er voor iedereen iets lekkers bij de koffie of ranja verzorgd door Annelies Obdeijn van Smuloven.

Wij hebben genoten van de heerlijke middag. We hopen jullie ook. Kijk voor de foto’s op de nieuwe pagina: Fotoalbum

Let op: Op zaterdag 3 juni is de eerstvolgende Poolparty!