Zomervakantie

Het is zover, het is vakantie!

Ook in de vakantie kan er gezwommen worden in het Zwembad. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Tijdens de zomervakantie zal er ook nog een Poolparty gehouden worden en wel op zaterdag 29 juli. Verder zijn er in de vakantie ook Kermis en Kinderdagkamp. Kijk in de agenda voor de data. Tijdens de Kermis en het Dagkamp gelden aangepaste openingstijden.

De zwemlessen gaan in de vakantie gewoon door. Deelnemers hebben via de mail het meest recente rooster ontvangen. Tijdens de vakantie van Wilma, vanaf 24 juli, neemt Annemarie de zwemlessen waar. Er zullen in de vakantie van Wilma echter geen Spetterlessen gegeven worden. Als Wilma weer terug is van haar vakantie, in de loop van augustus, worden de Spetterlessen hervat.

Op 15 juli mochten de eerste zwemlessers afzwemmen. In het fotoalbum staat een foto. Gefeliciteerd met jullie diploma: Linde, Isa, Adrianne, Jurre en Thiemo met A, Lynn en Kiki met B en Anne en Tessa met Zwemvaardigheid 2.

Na de zomervakantie, vanaf 4 september is het Zwembad nog geopend tot en met zaterdag 16 september. Er gelden dan echter wel andere openingstijden in verband met de kouder wordende avonden. Deze tijden zijn ook te vinden onder de actuele openingstijden.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en veel zwemplezier.

Spetterende groet,

Het Bestuur