Zwembadberichten september

Hallo allemaal

 

Seizoen 2017 loopt alweer op zijn einde. Wij hebben genoten van dit seizoen, ondanks dat het weer niet altijd meewerkt. De nieuwe entree is wat ons betreft een succes.

Bedankt

Dit jaar heeft het Zwembad weer kunnen draaien door de hulp van vele vrijwilligers, zowel de toezichthouders als de mensen die ons hebben geholpen bij allerlei klussen. Bedankt allemaal!

Ook bedanken we Jacqueline Obdeijn en Bram Ehren. Na de afsluiting van het seizoen zullen zij stoppen als bestuurslid van het Zwembad. Dus Bram en Jacqueline: Bedankt voor jullie geweldige inzet!

Zwemles

Dit jaar hebben ruim 50 leerlingen zwemles gehad via Zwembad Lettele. Een record 😀 We hopen dat de aanmeldingen volgend jaar ook weer zo goed zullen binnenstromen. Dan kunnen we namelijk niet alleen heel veel kinderen leren zwemmen, maar ook subsidie aanvragen bij de gemeente. Zonder deze subsidie zou het Zwembad niet lang meer open kunnen blijven. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren genoeg leerlingen. Maar bij deze dus vast een oproep voor volgend jaar: Komt allen leszwemmen bij Zwembad Lettele!

Afsluiting

Op zaterdag 16 september wordt het zwemseizoen afgesloten. Op deze dag zal zweminstructrice Wilma Emaus alle leszwemmers in het zonnetje zetten. Andere kinderen en hun ouders zijn ook welkom om met ons het seizoen feestelijk af te sluiten. Er wordt gezorgd voor drinken en iets lekkers. We doen het Zwembad die dag om 14.00 uur open. Vanaf 14.30 uur is Wilma aanwezig. Zij zal zorgen voor een feestelijk programma.

Alle kinderen met een abonnement: Denk er aan je abonnement mee te nemen. Voor de kinderen met de meeste stempels is er een beloning!

Gevonden voorwerpen

Als je nog iets kwijt bent en je denkt dat het mogelijk bij het Zwembad is gebleven zorg dan dat je het uiterlijk zaterdag 16 september komt ophalen. Wat er na 16 september nog over is doneren we aan het goede doel!

EHBO

In het najaar zullen er weer herhalingslessen zijn voor alle vrijwilligers. Deze vinden plaats op maandag 9 oktober in de avond en woensdag 11 oktober in de ochtend en in de avond. Via de mail ontvang je een indeling.

 

We hopen jullie hiermee weer op de hoogte te hebben gebrachten van het laatste nieuws met betrekking tot het Zwembad. Houd de site en Facebook in de gaten voor updates.

 

Spetterende groeten,

Het Bestuur.