Zwembadberichten april 2018

Hallo allemaal,
Nog een paar dagen en dan is het zover… Het Zwembad gaat open!
Opening

En wel op zaterdag 28 april 2018. Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom voor de eerste plons van het seizoen. Het weerbericht is helaas niet zo goed als afgelopen week, maar met elkaar maken we er gewoon een gezellig feestje van.

EHBO

Voorafgaand aan de opening zullen er EHBO herhalingslessen plaatsvinden. Vrijwilligers hebben hiervoor een planning ontvangen. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met Annelies.

Abonnementen

Aanstaande woensdag, 25 april, kunnen de vooraf bestelde en betaalde abonnementen afgehaald worden op het schoolplein. Dit kan tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Je kunt dan ook ter plekke abonnementen kopen en contant afrekenen.

Zwemlessen

Op het moment van schrijven is de planning van de zwemlessen nog niet bekend. Zodra deze bekend is wordt hij per mail aan de ouders van deelnemende kinderen verstuurd.

Openingstijden

Het seizoen begint dit jaar in de meivakantie. In principe zal het Zwembad iedere dag open gaan behalve Hemelvaartsdag (do. 10 mei) en Moederdag (zo. 13 mei). Houd de website, Facebook en de app in de gaten voor wijzigingen.

Nieuw

Dit seizoen hebben we een nieuw kunstgrasveld, met dank aan onder andere het Coöperatiefonds van Rabobank Salland. 

En dankzij de Hart voor Salland actie hebben we een mooi bedrag opgehaald voor de aanschaf van nieuwe sport- en spelattributen. Deze zullen in de loop van het seizoen in gebruik worden genomen. Stemmers bedankt!

Rest ons nog iedereen een spetterend zwemseizoen te wensen & graag tot ziens in Zwembad Lettele!
Het bestuur.