Zwembadnieuws – Zomer 2019

Eerste Poolparty groot succes

Zondag 2 juni was het zover: De eerste Poolparty van 2019. Het was heerlijk weer, de loopbrug en de glijbaan waren er klaar voor, we hadden een muziekje aan en toen ging het Zwembad open. De ene na de andere bezoeker wist het Zwembad op deze zonnige zondag te vinden. In en om het Zwembad werd het gezellig druk. Aan de bezoekersstroom kwam nog lang geen einde. Toen het aantal bezoekers de 100 naderde hebben we als bestuur besloten de 100ste bezoeker die dag te trakteren op een ijsje.

De gelukkige winnaars waren Nora en Yara Hoeksema. Gefeliciteerd!

Uiteindelijk zijn er meer dan 120 bezoekers geweest op de Poolparty. We hopen dat het weer deze zomer meewerkt en we nog meer Poolparty’s kunnen geven. De eerstvolgende Poolparty staat al gepland: zondag 14 juli om 13.30 uur barst de volgende party los!

Nieuwe regels voor ongeoefende zwemmers

Zoals in de nieuwsberichten al eerder te lezen was hebben wij de regels voor ongeoefende zwemmers aangescherpt. We willen graag dat het gebruik van het Zwembad voor iedereen veilig en leuk blijft. We hopen op uw begrip en medewerking.

Zomervakantie

Zaterdag 13 juli gaat de zomervakantie van start. In de vakantie is het Zwembad dagelijks geopend van 13.30 t/m 17.00 uur en op maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. Uitzonderingen hierop zijn tijdens het Zomerdagkamp en de Kermis. Kijk bij Openingstijdenvoor de actuele openingstijden.

Zaterdag 31 augustus sluiten we het seizoen weer af samen met zwemjuf Wilma. Wilma zorgt voor iets leuks voor alle leerlingen die dit jaar les hebben gehad. Voor de abonnementhouder met de meeste stempels heeft het bestuur een prijsje. Dus kom allemaal en breng je abonnement mee!

Een spetterende zomer toegewenst.

Het bestuur,

Annelies Obdeijn, Frederik Somsen, Geeske Tel, Peter Groot Koerkamp, Marjolein de Jong