Seizoen 2020 komt er aan!!

Nog een aantal weken en dan is het weer zover: Het zwembad seizoen 2020 gaat van start op zaterdag 2 mei.

Om ervoor te zorgen dat alle vrijwilligers weer up-to-date zijn staan voor aanvang van het nieuwe seizoen (maart/april) de EHBO-lessen op het programma. Naast de huidige vrijwilligers die er voor zorgen dat we als zwembad open kunnen, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je interesse of wil je meer informatie, dan horen we dat graag!

Abonnementen

De tarieven voor abonnementen blijven gelijk als voorgaande jaren. Tot en met de opening op 2 mei geldt een korting bij afname van twee of meer abonnementen per gezin. Het eerste abonnement kost €17,50, het tweede €12,50 en het derde abonnement €10,00. De 12 banenkaart kost €20,00.

Voor de trimzwemmers hebben we net als vorig jaar het trimzwemabonnement voor € 30,00 per jaar en de trimzwemstrippenkaart voor € 40,00 Op deze strippenkaart kost het trimzwemmen € 4,00 per keer. Het voordeel is dat de strippen ook volgend jaar geldig blijven.

Abonnementen, 12 badenkaarten, trimzwemabonnementen en strippenkaarten kunnen besteld worden door geld over te maken, onder vermelding van het soort abonnement en de namen van abonnementhouders, aan NL80 RABO 0146 2366 88. T.n.v. Stichting Zwembad Lettele. Graag overmaken voor 17 april 2020.

Zwemles

Rond de opening van het zwembad, gaan de zwemlessen weer van start. Aanmelden voor zwemles en spetterles kan via deze pagina. Het tarief voor zwemles blijft net als vorig jaar € 4,– per les.