Seizoensafsluiting: Zondag 30 augustus vanaf half 2

Komende zondag vanaf half 2 willen we het zwembadseizoen op een feestelijke wijze afsluiten. Iedereen is van welkom!!
De grote opblaasglijbaan en de loopbrug liggen in het water. We houden ons uiteraard aan de geldende Corona regels.

Het was een bijzonder jaar dit jaar, toch kijken we terug op een mooi zwembad seizoen. Het zwembad is ruim een maand later opgegaan als gebruikelijk en in het begin van het seizoen mochten alleen de kinderen tot en met 12 jaar in het bad. Vanaf 1 juli waren ook de kinderen van 12 t/m 18 en volwassenen weer welkom. Zo hebben we ondanks alle wel bekende Corona maatregelen, toch voor iedereen in het dorp weer voor een beetje verkoeling kunnen zorgen in deze soms beste hete zomer.

Dit had uiteraard niet gekund met alle vrijwilligers die ook dit jaar weer bereid waren hun steentje bij te dragen. We zijn hier als bestuur erg blij mee, hartelijk dank daarvoor!