We mogen weer zwemmen!

We tellen de laatste dagen af voor de opening van het zwembad, want zaterdag 1 mei is het alweer zover! We hebben zin om er weer een gezellig en sportief jaar van te maken. Heb jij je abonnement al besteld? Zo niet, dan kan dat nog net op de valreep. Hieronder nog even alles op een rijtje:

In verband met corona is het zwembad momenteel alleen toegankelijk voor abonnementhouders.

Het is dan ook een nadrukkelijk advies van het bestuur om een abonnement aan te schaffen.

Wat betreft de losse verkoop kan dit jaar incidenteel een uitzondering worden gemaakt voor gezelschappen met een abonnement die iemand willen meenemen. Daarvoor geldt dan: 2,50 per persoon contant en gepast meenemen (i.v.m. coronahygiëne).

Tot en met de opening op 1 mei geldt een korting bij afname van twee of meer abonnementen per gezin. Het eerste abonnement kost €17,50, het tweede €12,50 en elk volgend abonnement €10,00.

Omdat het nu nog te onduidelijk is of het trimzwemmen dit seizoen kan doorgaan, starten we nog niet met de verkoop van trimzwemabonnementen en trimzwemstrippenkaarten.

Abonnementen kunnen besteld worden door het verschuldigde bedrag over te maken, onder vermelding van het soort abonnement, voor- en achternaam en adres aan:

NL80 RABO 0146 2366 88. t.n.v. Stichting Zwembad Lettele.

Graag overmaken voor 26 april 2021. De abonnementen zullen i.v.m. corona vervolgens bij u thuis worden bezorgd. We zullen ook dit jaar dus niet op het schoolplein staan.

Tot ziens bij het zwembad!