Wie zijn wij?

Het Zwembad voor én door Lettele

Het Zwembad Lettele wordt al 45 jaar verzorgd voor en door Lettelenaren. Op 2 april 1970 werd de Stichting Zwembad Lettele-Okkenbroek-Oude Molen opgericht. In deze stichting werkt het bestuur (zie onder) nauw samen met meer dan 60 vrijwilligers. Deze vrijwilligers beschikken allemaal over een EHBO diploma en worden tweemaal per jaar bijgeschoold om de kennis up-to-date te houden. Daarnaast wordt de kwaliteit van het zwemwater voortdurend in de gaten gehouden door een ploeg beheerders. Naast recreatief zwemmen biedt het Zwembad onder andere zwemlessen en trimzwemmen aan. Ook voor kinderfeestjes zijn er mogelijkheden. Zie voor meer informatie over de verschillende activiteiten de andere pagina’s op deze website.

Zo zetten wij ons met veel plezier ervoor in om in Lettele voor jong en oud een plek te bieden voor sport, spel en ontspanning in en om het water.

 

Samenstelling zwembadbestuur en aandachtsgebied

Frederik Somsen (penningmeester/waarnemend voorzitter) Financiën

Geeske Tel (bestuurslid) Zwemles

Annelies Obdeijn (bestuurslid) Vrijwilligers

Peter Groot Koerkamp (bestuurslid) Beheer en Techniek

Marjolein de Jong (bestuurslid) Website, Facebookpagina en Notulist

 

Veranderingen 2017:

Met de afsluiting van seizoen 2017 zijn Jacqueline Obdeijn en Bram Ehren afgetreden.  Annelies Obdeijn en Peter Groot Koerkamp zullen hun taken overnemen.

Frederik Somsen blijft voorlopig waarnemend voorzitter.

 

Waterbeheer

Ben Verwoolde