Feestjes / Groepen

Ook voor het houden van een feestje kunt u in het Zwembad Lettele terecht. Dit kan zowel een kinderfeestje zijn als het gebruik van het Zwembad door een school of vereniging.

Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: U komt met de groep naar het Zwembad wanneer het geopend is. U hoeft dan verder niets te doen. Als u met een grote groep wilt komen, stellen wij het echter wel op prijs als u vooraf contact met ons opneemt.

Verder geldt: Voor de begeleiders en genodigde kinderen die in het bezit zijn van een abonnement hoeft geen entree betaald te worden. Voor de anderen is de entree €2,50 per persoon.

Wanneer u een besloten feestje wilt geven kan dit ook, maar dan zijn er enkele voorwaarden:

  • Geef per e-mail door wanneer u een besloten feest zou willen houden. (lettele.zwembad@gmail.com) Als het op dat moment niet mogelijk is hoort u dit van ons.
  • Na zonsondergang is het zwembad gesloten, ook voor besloten feestjes.
  • Minimaal één van de begeleiders moet een geldig EHBO-certificaat hebben. Dit moet voor het feestje gemaild worden naar bovenstaand e-mailadres.
  • Via de Zwembad-app moeten de vrijwilligers op de hoogte gebracht worden dat het Zwembad niet open kan i.v.m. een besloten feest (als u geen lid bent van de Zwembad-app, wilt u dit dan doorgeven bij het aanmelden van het feest?)
  • Bij binnenkomst moet er op het whiteboard bij de ingang geschreven worden dat er een besloten feest is.
  • De kosten voor een besloten feest zijn €25 per dagdeel (3 uur), met een maximum van 25 zwemmers.