Feestjes / Groepen

Update: Zolang de beperkende overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus van kracht zijn, kunnen er geen besloten feesten in Zwembad Lettele worden gegeven. Kinderfeestjes zijn vooralsnog wel toegestaan.

Buiten de coronaperiode is het volgende mogelijk:

Ook voor het houden van een feestje kunt u in het Zwembad Lettele terecht. Dit kan zowel een kinderfeestje zijn als het gebruik van het Zwembad door een school of vereniging.

Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: U komt met de groep naar het Zwembad wanneer het geopend is. U hoeft dan verder niets te doen. Als u met een grote groep wilt komen, stellen wij het echter wel op prijs als u vooraf contact met ons opneemt.

Verder geldt: Voor de begeleiders en genodigde kinderen die in het bezit zijn van een abonnement hoeft geen entree betaald te worden. Voor de anderen is de entree €2,50 per persoon.

Wanneer u een besloten feestje wilt geven kan dit ook, maar dan zijn er enkele voorwaarden:

  • Geef per e-mail door wanneer u een besloten feest zou willen houden. (lettele.zwembad@gmail.com) Als het op dat moment niet mogelijk is hoort u dit van ons.
  • Na zonsondergang is het zwembad gesloten, ook voor besloten feestjes.
  • Minimaal één van de begeleiders moet een geldig EHBO-certificaat hebben. Dit moet voor het feestje gemaild worden naar bovenstaand e-mailadres.
  • Via de Zwembad-app moeten de vrijwilligers op de hoogte gebracht worden dat het Zwembad niet open kan i.v.m. een besloten feest (als u geen lid bent van de Zwembad-app, wilt u dit dan doorgeven bij het aanmelden van het feest?)
  • Bij binnenkomst moet er op het whiteboard bij de ingang geschreven worden dat er een besloten feest is.
  • De kosten voor een besloten feest zijn €1,50 per persoon, met een minimum bedrag van €15,- in totaal.