Zwemles

Persoonlijke zwemlessen met passie

Bent u op zoek naar een betaalbare zwemles, waarbij uw kind de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient, dan bent u bij ons zwembad op het goede adres.

Gedurende het zwemseizoen verzorgt onze gediplomeerde zweminstructrice Wilma al 25 jaar de zwemlessen in Lettele. Zij doet dit met veel passie en vakmanschap.

Minimale leeftijd voor inschrijving

Uw kind moet voor 1 oktober 2018 vijf jaar zijn om zwemles te mogen volgen. Voor kinderen die nog geen vijf jaar zijn, maar wel uiterlijk op 1 oktober 2018 vier jaar zijn, zijn er de Spetterlessen (zie onder).

Data zwemlessen

De zwemlessen zijn van start gegaan in mei. Gedurende de schoolweken zullen de zwemlessen plaats vinden op de woensdagmiddag en de zaterdag- en zondagochtend. In de zomervakantie zullen er bijna dagelijks zwemlessen gegeven worden.

De definitieve planning volgt na aanmelding voor de zwemlessen.

Samenwerking met de Looërmark, Loo-Bathmen

Alle zwemlessen  voor diploma A, B, C starten in Lettele. Aangezien ons bad een maximale diepte heeft van 1.20 m is dat te gering om de zwemlessen in af te ronden. Daarom hebben we een samenwerking met de Looërmark in Loo-Bathmen. Als de kinderen watervrij zijn en zichzelf  goed kunnen redden in het water, gaan ze verder in zwembad de Looërmark. Onze zweminstructrice gaat overigens gewoon mee met de leerlingen en geeft ook daar de zwemlessen. Zwemvaardigheid 1 en 2 worden gegeven in de Looërmark, door Wilma.

Kosten zwemles

De prijs voor een half uur zwemles is € 4,-

Opgave

Vul het aanmeldings formulier in en u ontvangt automatisch een bericht over data en tijden.

 

Spetterles
Ook dit jaar zullen er weer Spetterlessen plaatsvinden. Dit zijn lessen speciaal voor de kinderen die dit seizoen wel 4 jaar, maar op 1 oktober 2018 nog geen 5 jaar zijn. Tijdens de Spetterlessen kunnen de kinderen alvast wennen aan het zwembad en het volgen van zwemles. Daarnaast zijn de Spetterlessen natuurlijk ook gewoon wat de naam al aangeeft: Lekker spetteren! De Spetterlessen kosten €4,- voor een half uur. De Spetterlessen zullen van start gaan in juni. Het staat je echter vrij om later te beginnen, bijvoorbeeld in de zomervakantie. Geef dit na het aanmelden dan wel even aan ons door via: lettele.zwembad@gmail.com
De Spetterlessen worden gegeven op woensdagmiddag en zondagochtend. In de zomervakantie zullen deze tijden waarschijnlijk wijzigen.

Opgave

Vul het aanmeldings formulier in en u ontvangt automatisch een bericht over data en tijden.

Betaling zwemlessen

We willen de betaling zo makkelijk mogelijk laten verlopen voor u en voor ons daarom vragen wij u een automatische incasso af te geven voor vijf maanden. Daarmee kunnen wij aan het eind van iedere maand (dus altijd achteraf) de kosten van de zwemlessen afschrijven van uw rekening. Hiermee voorkomen wij alle contante geldstromen. Meer informatie volgt na aanmelding

Subsidie

Indien wij in het zwemseizoen weer 40 aanmeldingen hebben voor de zwemles dan kunnen wij een subsidie aanvragen bij de gemeente voor 2018. Door deze subsidie kunnen we de prijzen van de zwemlessen en de entreeprijzen relatief laag houden. Daarom hopen we ook dit jaar weer op 40 aanmeldingen!

Vragen/Informatie

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de zwemlessen neem dan gerust contact op met Geeske Tel, telefoon: 0570 551503 of stuur een mail aan lettele.zwembad@gmail.com