Belangrijk: de prijzen voor zwemles worden per seizoen 2024 verhoogd. Zie hieronder onder het kopje ‘Kosten zwemles’.

Persoonlijke zwemlessen met passie

Bent u op zoek naar een betaalbare zwemles, waarbij uw kind de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient, dan bent u bij ons zwembad op het goede adres.

Gedurende het zwemseizoen verzorgt onze gediplomeerde zweminstructrice Wilma Emaus al 25 jaar de zwemlessen in Lettele. Zij doet dit met veel passie en vakmanschap.

Minimale leeftijd voor inschrijving

Uw kind moet op 1 oktober 2024 vijf jaar zijn om zwemles te mogen volgen. Voor kinderen die dit seizoen wel (bijna) 4 jaar, maar op 1 oktober 2024 nog geen 5 jaar zijn, zijn er de Spetterlessen (zie onder).

Data zwemlessen

De zwemlessen zullen zo snel mogelijk na de start van het seizoen starten. Op dit moment is nog niet duidelijk op welke dagen de lessen worden gegeven. Het streven is om buiten de vakanties 2 à 3 lessen per week in te plannen. Meestal zijn de lessen op zaterdag- en zondagochtend en 1 middag doordeweeks. In de maand mei worden alle lessen gegeven in Zwembad Lettele. Na de eerste maand bekijkt Wilma welke kinderen kunnen doorstromen naar een andere groep en volgt de planning voor juni.

In de vakanties wordt er (soms) ook lesgegeven op andere dagen.

De definitieve planning volgt na aanmelding voor de zwemlessen.

Samenwerking met Zwembad de Looërmark, Loo-Bathmen

Alle zwemlessen voor diploma A, B, C starten in Lettele. Aangezien ons bad een maximale diepte heeft van 1.20 m is dat te gering om de zwemlessen in af te ronden. Daarom hebben we een samenwerking met de Looërmark in Loo-Bathmen. Als de kinderen watervrij zijn en zichzelf goed kunnen redden in het water, gaan ze verder in zwembad de Looërmark. Onze zweminstructrice gaat overigens gewoon mee met de leerlingen en geeft ook daar de zwemlessen. Zwemvaardigheid 1 en 2 worden gegeven in de Looërmark, door Wilma.

Kosten zwemles

De prijs voor een half uur zwemles is € 4,75.

Toelichting: Vanaf het seizoen 2024 is de prijs per zwemles verhoogd naar €4,75, onder andere in verband met de inflatie en gasprijzen. Voor vragen hierover kunt u ons uiteraard altijd benaderen.

Opgave

Vul het  aanmeldingsformulier in en u ontvangt automatisch een bericht over data en tijden.

Spetterles
Ook dit jaar zullen er weer Spetterlessen plaatsvinden. Dit zijn lessen speciaal voor de kinderen die dit seizoen wel (bijna) 4 jaar, maar op 1 oktober 2024 nog geen 5 jaar zijn. Tijdens de Spetterlessen kunnen de kinderen alvast wennen aan het zwembad en het volgen van zwemles. Daarnaast zijn de Spetterlessen natuurlijk ook gewoon wat de naam al aangeeft: Lekker spetteren! De Spetterlessen kosten €4,75 voor een half uur. De Spetterlessen zullen van start gaan in juni. Het staat je echter vrij om later te beginnen, bijvoorbeeld in de zomervakantie. Geef dit na het aanmelden dan wel even aan ons door via:  lettele.zwembad@gmail.com
De tijden van de Spetterlessen volgen wanneer deze bekend zijn. In principe is dit 1 à 2 keer in de week een half uur.

Opgave

Vul het  aanmeldingsformulier in en u ontvangt automatisch een bericht over data en tijden.

Betaling zwemlessen

We willen de betaling zo makkelijk mogelijk laten verlopen, daarom vragen wij u om bij inschrijven een automatische incasso af te geven. Daarmee schrijven wij achteraf de kosten van de zwemlessen af van uw rekening.

Subsidie

Indien wij in het zwemseizoen weer 40 aanmeldingen hebben voor de zwemles, dan kunnen wij een subsidie aanvragen bij de gemeente voor 2024. Door deze subsidie kunnen we de prijzen van de zwemlessen en de entreeprijzen relatief laag houden. Daarom hopen we ook dit jaar weer op 40 aanmeldingen!

Vragen/Informatie

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de zwemlessen neem dan gerust contact op met Esther Buijsrogge via  lettele.zwembad@gmail.com