Ook voor het houden van een feestje kunt u in het Zwembad Lettele terecht. Dit kan zowel een kinderfeestje zijn als het gebruik van het Zwembad door een school of vereniging.

Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: U komt met de groep naar het Zwembad wanneer het geopend is. U hoeft dan verder niets te doen. Als u met een grote groep wilt komen, stellen wij het echter wel op prijs als u vooraf contact met ons opneemt.

Verder geldt: Voor de begeleiders en genodigde kinderen die in het bezit zijn van een abonnement hoeft geen entree betaald te worden. Voor de anderen is de entree €2,50 per persoon.

Wanneer u een besloten feestje wilt geven kan dit ook, maar dan zijn er enkele voorwaarden:

  • Na zonsondergang is het zwembad gesloten, ook voor besloten feestjes.
  • Minimaal één van de begeleiders moet een geldig EHBO-certificaat hebben. Dit moet voor het feestje gemaild worden naar bovenstaand e-mailadres.
  • Met het formulier  ‘zwembad huren’ op de website, kunt u aanvragen dat u het zwembad wil huren. Na het invullen van het formulier nemen we contact met u op en hoort u of de datum en het tijdstip mogelijk zijn. Ook ontvangt u een verhuurcontract wat we graag getekend retour ontvangen.
  • De kosten voor een besloten feest zijn €25 per dagdeel (3 uur), met een maximum van 25 zwemmers.